MUDAH UNTUK DIGUNAKAN

Ecomdiy Builder – Cara yang cepat dan mudah untuk membina laman web anda sendiri. Anda tidak perlu menjadi bahagian reka bentuk web atau pengaturcara. Hanya pilih Ecomdiy dan anda boleh membuat laman web yang menakjubkan dalam beberapa minit!

MEMPUNYAI LEBIH 190 TEMPLAT YANG MENARIK

Ecomdiy mempunyai reka bentuk templat yang lengkap dan terkini yang pastinya sesuai dengan keperluan anda. Tidak kira apa yang anda lakukan, restoran, perkhidmatan, hotel, kolej atau lain-lain, Ecomdiy mempunyai reka bentuk terkini dan paling sempurna untuk digunakan. Anda hanya perlu memilih reka bentuk tema yang anda perlukan. Anda juga boleh mengubah reka bentuk kami secara bebas.

TEKNOLOGI DRAG DAN DROP TERKINI YANG SANGAT MUDAH

Ini adalah cara yang sangat mudah untuk menambah apa-apa di dalam projek anda kerana anda tidak perlu mengetahui kod pengaturcaraan. Ia juga sangat mudah untuk memasukkan apa-apa jenis maklumat seperti teks, imej, jadual, galeri atau borang. Gambar dan item lain boleh didrag secara bebas di mana-mana sahaja. Anda pasti akan jatuh cinta dengan sistem ini.

MUDAH DITERIMA OLEH SEARCH ENGINE (GOOGLE)

Sistem ini telah menyertai ciri SEO sendiri di Google dan search engine lain yang menduduki kedudukan tinggi. Untuk menduduki carian Google dalam kedudukan tertinggi, anda hanya perlu menyediakan maklumat dan teks berguna untuk laman web anda. Ia juga  menjana URL yang mesra, memasuki tajuk halaman, penerangan dan kata kunci untuk memastikan laman web anda berada di kedudukan tertinggi dalam search engine. Ia akan memberi lebih banyak lawatan, perniagaan, dan sebagainya.

DOMAIN KUSTOM

Peribadikan alamat laman web anda untuk membina jenama anda sendiri. Sambungkan nama domain anda dengan penjana Ecomdiy.

Cth. www.mysite.com