Adakah Website anda dah ketinggalan Zaman ????
Masih Reka Bentuk yang 5 Tahun Dulu tu??

Ecomdiy boleh bantu anda Designkan Website anda dalam bentuk Mobile Responsive.

Apa Itu Mobile Responsive ??? Ecomdiy jelaskan untuk anda, jika anda membuka website melalui komputer, website anda Auto dalam Bentuk Desktop,
Jika Anda guna Ipad website anda Auto dalam Bentuk Ipad, dan jika anda guna Mobile Phone untuk layari website anda ia juga akan Auto ke Mobile View.
Inilah Technology terbaru website yang Responsive

RM2,500+

Reka bentuk web yang responsive dikenali sebagai RWD (Responsive Website Design). Peningkatan pengguna telefon pintar dan tablet, ia telah mengubah cara pengguna melayari internet. Oleh hal demikian, laman web tidak lagi terhad kepada komputer. Mengikut kajian, pada akhir 2014 peratusan alat teknologi di dunia melebihi komputer. Oleh itu, perancangan perlu di buat untuk kumpulan pengguna yang melayari internet menggunakan telefon pintar. Amalan tradisional adalah meminta pandangan daripada pengguna untuk membuat reka bentuk website yang boleh dipapar di telefon. Jika website lama hanya di telefon, maka itu tidak sepenuhnya dibuat semula. Pengeluaran akan menyebabkan admin mengemaskini kandungan halaman web mesti sebanyak dua kali, secara tidak sengaja tidak mengemaskini atau menyebabkan aduan pelanggan.

Syarikat Ecomdiy sangat peka mengenai trend web dan pembangunan web tepat pada waktunya serta teknologi reka bentuk. Ia telah memperkenalkan teknologi reka bentuk web adaptive (responsive), yang diiktiraf sebagai salah satu kemajuan penting dalam teknologi pembangunan web pada tahun 2013.

Reka Bentuk Web Responsive dikenali sebagai “Responsive Website Design” (RWD).

Reka bentuk website syarikat Ecomdiy, memberikan binaan website yang terbaik dan perkhidmatan berkualiti, syarikat Ecomdiy merupakan syarikat perkhidmatan yang berprofesional. Selain itu, boleh membuka peluang perubahan dalam internet dan ini dapat ditunjukkan kepada pelanggan bahawa kami prihatin serta perkhidmatan kami cemerlang. Syarikat kami adalah syarikat yang pernah memenangi “Nanyang Business Daily”. Maka ini membuktikan syarikat kami sangat berkualiti dan boleh dipercayai. Syarikat Ecomdiy mempunyai nilai pasaran yang tinggi kerana promosinya dan bimbingan e-perniagaan untuk jangka masa panjang. Kami memberi nasihat dan perkhidmatan professional kepada pelanggan dalam mereka bentuk dan pembinaan website. Selain daripada itu, Pelanggan kami sekarang dari seluruh Malaysia, dari pelbagai bidang industri. Oleh itu, tidak kiralah apa industry anda, kami pasti akan menberikan anda reka bentuk website yang berkualiti dan perkhidmatan yang terbaik. “Menyediakan perkhidmatan yang terbaik dan reka bentuk website yang berkualiti kepada pelanggan kami” adalah keyakinan kami.